Biuletyn Informacji PublicznejZespół Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Ustce www.zsoitustka.edu.pl
Biuletyn Informacji Publicznej
MENU PODMIOTOWE
Dane podstawowe
Sekretariat
Akty prawne
Zarządzenia Dyrektora Szkoły
2013
2012
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Sprawozdania Dyrektora Szkoły
Sprawozdania z działań
Sprawozdania z nadzoru pedagogicznego
Organizacja nadzoru pedagogicznego
Uchwały Rady Pedagogicznej
Uchwały 2019/2020
Uchwały 2020/2021
Uchwały 2021/2022
Uchwały 2022/2023
Uchwały 2023/2024
Raporty o stanie dostępności
MENU TEMATYCZNE
Dokumenty szkoły
Majątek i budżet
Oferty pracy
Regulamin naboru na wolne stanowisko urzędnicze.
Regulamin sposobu przeprowadzania służby przygotowawczej.
Regulaminy
Rejestry i ewidencje
Roczne Plany Pracy Szkoły
Kontrole
Kontrole 2016
Kontrole 2017
Kontrole 2018
Kontrole 2019
Kontrole 2020
Kontrole 2021
Tablica ogłoszeń
ZAPYTANIA OFERTOWE NIEPRZEKRACZAJĄCE 130 000,00 ZŁ NETTO
Rozbudowa infrastruktury sportowej na terenie Słupskiego Związku Powiatowo-Gminnego
Zapytanie ofertowe nr 01/2023 - catering w oddziałach mistrzostwa sportowego
Zapytanie ofertowe - modernizacja dwóch łazienek i instalacji wodno-kanalizacyjnej
Zapytanie ofertowe nr 01/2024 - catering w oddziałach mistrzostwa sportowego
OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH
Klauzule informacyjne RODO
Wniosek o realizację praw osób, których one dotyczą
Klauzula informacyjna dla obsługi BIP
Inspektor Ochrony Danych Osobowych
BILANS
Bilans 2018
Bilans 2019

Ustka, 21 sierpnia 2023 r.

Na podstawie art. 222 ust. 5 ustawy z dnia 11 września 2019 Prawo Zamówień Publicznych informuję o otwarciu ofert.

 

W dniu 21 sierpnia 2023 r. Zamawiający Zespół Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Ustce dokonał otwarcia ofert w postępowaniu prowadzonym pod nazwą: "Przygotowywanie i dowożenie jednodaniowych posiłków dla uczniów oddziałów mistrzostwa sportowego w Liceum Ogólnokształcącym im. Mikołaja Kopernika w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Ustce w roku szkolnym 2023/2024 w okresie od 05 września 2023 r. do 22 grudnia 2023 r."

Zamawiający informuje, że przeznaczona na realizację zamówienia kwota wynosi 68 709,00 zł brutto.

Otwarto oferty złożone przez następujących Wykonawców:
1) Firma Gastronomiczna "ADANSKI" Jacek Adamski, ul. Władysława IV 7/59, 76-200 Słupsk, NIP: 8391277217 na kwotę 65 065,00 zł brutto.

wersja do druku pobierz plik 
Autor dokumentu: Katarzyna Ozimek
Udostępnił: Katarzyna Ozimek (2024-10-12, godz. 19:53)
Modyfikacja: Katarzyna Ozimek (2024-10-12, godz. 21:30)
Odwiedzin: 57

Dostep do informacji publicznej

Instrukcja korzystania

Dostep do informacji publicznej nieudostepnionej w BIP

Deklaracja dostepnosci

odwiedzin: 469874